Komfortam Ir Nozīme

Komfortam Ir Nozīme
Ievietoja: Traktoram.lv Publicēts: 17/06/2024 Lasīts: 230 Komentāri: 0

Ikviens, kurš strādā sēdus, zina, ka ergonomisks sēdeklis ir absolūti nepieciešams drošai darba videi. PROBOSS piedāvā komfortu, kas nepieciešams, lai sarežģītās darbības ar lauksaimniecības un celtniecības tehniku ​​padarītu vadītājam pēc iespējas patīkamāku. Lai nodrošinātu, ka sēdekļi sniedz to, ko tie sola, tos izstrādājuši eksperti un pieredzējuši partneri, un tie atbilst visaugstākajiem kvalitātes standartiem. Neatkarīgi no tā, kuru izvēlaties, visi PROBOSS sēdekļi piedāvā izcilu veiktspēju par fantastisku cenu.

Augstas kvalitātes Vācijā ražoti materiāli un pasaules vadošo ražotāju tehniskās sastāvdaļas nodrošina maksimālu komfortu. Lielāki rullīši nodrošina vienmērīgu piekares sistēmas darbību, bet ergonomiski veidotie sēdekļi un atzveltnes, kā arī spilveni ar ventilācijas kanāliem nodrošina optimālu komfortu. Iebūvētais jostasvietas atbalsts veicina veselīgu sēdus stāvokli, un elegantais PROBOSS dizains ar pārdomātām detaļām un augstas kvalitātes auduma pārvalkiem uzlabos jebkuru kabīni. Dizains pārsteidz arī ar patīkamo sajūtu.

Imagem


PROBOSS klāstā tagad ir 13 sēdekļu versijas, kā arī citi iepriekš samontēti modeļi plašam traktoru zīmolu un tipu klāstam. Ar jauno sēdekļa platumu 550 mm mēs tagad piedāvājam ērtu sēdekli lielām kabīnēm. PROBOSS piedāvā arī dažādus pasažieru sēdekļus, kas lepojas ar maksimālu komfortu, pateicoties to papildu rotācijai un spilveniem.

 

INDIVIDUĀLS KOMFORTS
PROBOSS sēdekļu uzmanības centrā ir vadītāja vajadzības. Regulējams jostasvietas atbalsts, smalkā atzveltnes regulēšana un izvēles regulējamie roku balsti nodrošina darbu bez noguruma. Pateicoties Vācijā ražotajiem augstas kvalitātes seguma audumiem, mēs garantējam, ka polsterējums izturēs laika pārbaudi.

 

ZEMFREKVENCES ATKAROŠANA
PROBOSS sēdekļi ar savu novatorisko zemfrekvences balstiekārtu nodrošina maksimālu komfortu, samazinot kaitīgās vibrācijas un novēršot sēdekļu šūpošanos lauka darbu laikā.

 

LIELĀKI RULLĪŠI
Pateicoties lielākiem rullīšiem balstiekārtā un, neskatoties uz to kompakto konstrukciju, visiem PROBOSS sēdekļiem ir gludas piekares sistēma un vienlaikus tie ir ārkārtīgi izturīgi. Mūsu veltņi ir mazāk jutīgi pret putekļiem un netīrumiem, un tāpēc tie nodrošina ievērojami ilgāku kalpošanas laiku.

 

KOMPAKTS AUGSTUMS
Visiem PROBOSS sēdekļiem ir ārkārtīgi kompakts kopējais augstums un ļoti zems sēdekļa indeksa punkts (SIP). Neskatoties uz to zemo augstumu, visi PROBOSS sēdekļi piedāvā izcilu vibrācijas komfortu.

 

AUGSTAS KVALITĀTES KOMPONENTES
Lai nodrošinātu maksimālu vibrācijas komfortu, mēs izvēlējāmies vadošo Vācijas un Eiropas ražotāju sastāvdaļas. Tādā veidā mēs garantējam visu PROBOSS sēdekļu augstākos kvalitātes standartus un funkcionalitāti.

 

Imagem

 

Komentāri

Rakstīt komentāru